ESQUERRA OBERTA DE CALVIÀ INSTA A UNA ENTESA DE LES ESQUERRA DE LES ILLES

ESQUERRA OBERTA DE CALVIÀ INSTA A UNA ENTESA DE LES ESQUERRA DE LES ILLES PER ENCARAR LES ELECCIONS ESTATALS DEL MES DE DESEMBRE

Els membres de la coalició d’esquerres, formada per MÉS per Calvià, Izquierda unida de Calvià i independents d’arreu del municipi, aproven el suport a la creació d’una coalició unitària dels partits d’esquerres de les quatre Illes per afavorir el canvi a l’Estat i defensar els interessos de les Illes a Madrid

 

Esquerra Oberta de Calvià ha reclamat avui als principals partits de l’esquerra de les Illes que assoleixin un gran acord per encarar les properes eleccions estatals, aquest mes de desembre, per tal d’afavorir el canvi a l’Estat i garantir la màxima representació possible per tal de defensar els interessos de les Illes a Madrid.

Els membres de la coalició d’esquerres, formada per MÉS per Calvià, Izquierda unida de Calvià i independents d’arreu del municipi, van aprovar en assemblea el suport a la creació d’una coalició unitària dels partits d’esquerres de les quatre Illes per tal de treballar conjuntament per fer possible el canvi al Govern, tal i com ja va passar al municipi de Calvià.

La Coalició Esquerra Oberta de Calvià va néixer, precisament, per garantir el canvi al municipi a partir d’uns principis definidors de la mateixa (entre aquests destaquen el compromís amb la democràcia, amb la participació ciutadana, amb la justícia social, amb la transparència, amb la cultura i amb el país i amb un nou model econòmic, ocupacional, turístic i territorial) i, finalment, va estar format pels membres dels partits impulsors, MÉS per Calvià I Izquierda i Unida a Calvià, però també per persones que, a títol personal, van decidir sumar-se al projecte.

Un cop assolit l’objectiu marcat a nivell municipal, que hagués pogut treure molts millors resultats per l’esquerra al municipi, que els ja aconseguits, en global, si també s’hi haguessin afegit els membres d’altres formacions que representen l’esquerra al municipi, ​​en lloc d’anar separats, l’assemblea d’Esquerra Oberta va acordar instar a aquest gran acord per traslladar els èxits de l’esquerra a les passades eleccions municipals i autonòmiques.